Positive affirmation.

I mine øjne var Louise Hay intet mindre end genial!

Hun gik desværre bort den 30/8 2017. Hvil i fred, og tak for dit store bidrag til verden <3 )

Hendes bog, ‘Helbred dit liv’, har været min bibel under hele min uddannelse, og ligger stadig fast fremme så jeg hurtigt kan slå op i den hvis jeg får et fysisk symptom, som jeg gerne vil undersøge nærmere.

Det er nemlig sådan at.. Dine tanker skaber dine følelser, som styrer dine handlinger og de giver dermed en fysisk manifestation.

Med det i tankerne, så var det måske værd at begynde at arbejde på at ændre de negative tanker?

Herunder vil jeg, inspireret af Louise Hay’s affirmationer, komme med nogle forslag til nogle gode affirmationer at starte med. Læs dem højt én af gangen for dig selv, gerne flere gange, og mærk efter hvad der sker i dig. Mærker du modstand? Så gør du det helt rigtigt!

* Jeg er villig til at forandre mig.
* Jeg tilgiver, og det gør mig fri.
* (Dit navn) Jeg elsker dig. Jeg elsker dig virkeligt.
* Jeg elsker og acceptere alle dele af mig selv.
* Jeg elsker mig selv, derfor passer jeg godt på min krop.
* Jeg elsker mig selv, derfor tilgiver jeg mig selv og andre.
* Jeg elsker mig selv, derfor lever jeg i nuet.
* Jeg elsker livet, og jeg elsker mig selv.
* Alt hvad jeg gør giver dyb tilfredsstillelse.
*Jeg lytter med kærlighed til min krops beskeder.

For en ekstra effekt kan du vælge at sidde foran et spejl, og se dig selv ind i øjnene mens du siger sætningerne.

Lad mig vide om du har prøvet, og hvad du syntes om det?