PsykoTerapi

Som psykoterapeut hjælper jeg mennesker i livets svære perioder. Vi oplever alle vanskelige perioder i livet, det der er forskelligt fra person til person, er hvordan vi håndtere perioderne.

De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som ikke fungere og forringer deres livskvalitet. Det kan være stress, angst, depression eller andre følelser som ikke tjener et godt formål, eller symptomer som søvnbesvær, hovedpine, indre uro, udmattethed eller andre symptomer, som forstyrrer i hverdagen.

Nogle opsøger en psykoterapeut hvis de har brug for hjælp til at komme videre i livet, andre bruger terapi regelmæssigt som en måde at forblive i god kontakt med sig selv og sine inderste behov. Der kan være mange forskellige grunde til at gå i terapi.

Mit job som psykoterapeut er ikke at løse dine problemer, eller at fortælle dig hvordan du skal gøre eller leve dit liv. Mit job er at guide dig, så du selv finder ind til de svar du har brug for, og selv finder ud af hvad der er det rigtige, for dig at gøre.